Κατηγορίες

Σύστημα Swep Υψηλή απόδοση για όλους

 Σύστημα Swep Υψηλή απόδοση για όλους
Μάρκα: Vileda Professional
Κωδικός Προϊόντος: vile/swep
Διαθεσιμότητα: 1
Για τον πιο οικονομικό και εργονομικό καθαρισμό δαπέδων.

Το Swep είναι το πιο πρωτοποριακό και πλήρες σύστημα της αγοράς για τον καθαρισμό δαπέδων με προεμποτισμό, ασχέτως του δαπέδου ή του είδους δαπέδου που πρόκειται να καθαριστεί. Πρόκειται για ένα σύστημα ενός βήματος, το οποίο δεν απαιτεί προηγούμενο πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα ή συντήρηση μετά το σφουγγάρισμα. Καθώς οι πανέτες χρησιμοποιούνται νοτισμένες, με ελάχιστο νερό, η απελευθέρωση νερού είναι ελάχιστη και τα δάπεδα είναι έτοιμα για χρήση το συντομότερο δυνατόν.

Το σύστημα Swep είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές: Swep Classic και Swep Duo.

Σύστημα Swep Classic

Το σύστημα Swep Classic έχει σχεδιαστεί για τη μέθοδο σφουγγαρίσματος με τη χρήση προεμποτισμένων πανετών, όπου οι πανέτες προεμποτίζονται με το χέρι ή στο πλυντήριο ρούχων.  Η μεγάλη γκάμα πανετών του συστήματος Swep Classic προσφέρει τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό δαπέδου, ενώ το επίπεδο υγρασίας των πανετών εξαρτάται από τη βρωμιά και/ή το επίπεδο υγιεινής που απαιτείται.

 

Σύστημα Swep Duo

Το σύστημα Swep Duo System είναι το σύστημα σφουγγαρίσματος νέας γενιάς. Όπως και στο σύστημα Swep Classic, βασικοί άξονες είναι η εργονομία και η αποτελεσματικότητα, σε συνδυασμό με ορισμένα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο: πανέτες από μικροΐνα διπλής όψης για διπλάσια ικανότητα σφουγγαρίσματος!
Το αποτέλεσμα; Βελτιωμένη εργονομία και, το κυριότερο, μεγαλύτερη εξοικονόμηση στο καθάρισμα.

 

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: